Palvelut ja Hinnasto

Tarjoamme erilaisia sisustuspaketteja.
Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin ja tarvittaessa kysy lisää tai pyydä tarjous.

Upgreidaamon suunnitteluapu netissä 150€

Nettisuunnitelma sopii yksittäisen tilan suunnitteluun. Lopputuloksena saat toiveistasi lähtevän ideataulun ja tuotelistan hankintapaikkoineen. Suunnitelma sisältää tarvittavat pintamateriaalit, huonekalut ja valaisimet sekä ohjeistuksen niiden sijoitteluun. Toiveiden kartoitus tehdään puhelimitse tai sähköpostitse.

Suunnitelman toimitusaika on 7-10 arkipäivää. Jatkoyhteydenpito tapahtuu sähköpostitse.

Upgreidaamon Ideointikäynti kotonasi 185€

Ideointikäynnillä saat itse valita kuinka intensiivinen parituntinen käytetään. Voit valita kohteeksi yhden huoneen tai vaikka koko asunnon. Saat ideoita pintamateriaaleihin, väreihin, valaistukseen, tekstiileihin, huonekaluvalintoihin ja huonekalujen sijoitteluun. Käymme läpi kotisi ongelmakohtia ja saat ratkaisuja niihin tarpeidesi mukaan.

Toiveiden kartoitus tehdään puhelimitse tai sähköpostitse etukäteen. Jos tarvitset lisäapua voit halutessasi tilata Upgreidaamon sisustussuunnitelman.

Upgreidaamon Sisustussuunnitelma 350€

Paketti sisältää kokonaisvaltaisen yhden tilan, n. 10-15 m2 suunnitelman. Suunnitelma pitää sisällään parituntisen tarpeiden kartoituskäynnin, jossa tila mitataan. Käynnin aikana selvitämme toiveesi, mieltymyksesi ja haluamasi sisustustyylin.

Käynnin jälkeen saat:

 • kaksi ideataulua kommentoitavaksi sähköpostitse
 • palautteeseen perustuvan lopullisen sisustussuunnitelman, joka sisältää
  • pintamateriaalisuunnitelman
  • värisuunnitelman
  • tekstiilisuunnitelman
  • valaistus- ja kalustesuunnitelman
  • kirjallisen ohjeistuksen
  • hinnat ja ostopaikat

Jos haluat lisätä pakettiin muiden tilojen suunnitelmia tai kyseessä on isompi kokonaisuus, niin teemme niistä tarjouksen erikseen.

Sisustussuunnitelman toimitusaika on 10-15 arkipäivää ellei toisin sovita.

Kaikki ylläolevat pakettihinnat sisältävät alv:n. Teemme kaikki paketteihin kuulumattomat erikseen sovitut lisä- ja muutostyöt tuntiveloituksella 70€/h. Hinta sisältää alv:n.  Lisäpalveluita voi olla esimerkiksi loppukonsultointi kohteessa, stailauspalvelu tai lähdemme vaikka ostoksille kanssasi!

Teemme sovitusti myös pidempiä ideointikäyntejä ja veloitamme niistä tuntihinnan. Toimialueemme ulkopuoliset matkakustannukset sovimme tapauskohtaisesti.

Sisustus Upgreidaamo

Sisustussuunnittelua kaikkiin oman kotisi pulmiin niin pieniin kuin suuriin.